Klímaszervizünk szolgáltatásai:

  • Háztartási hűtők szervizelése

  • Ipari, kereskedelmi hűtők szervizelése

  • Hűtőkamrák, hűtőházak kivitelezése

  • Átalánydíjas karbantartás

  • Szivárgásvizsgálat

dsc03010

Cégünk ipari és kereskedelmi hűtőgépek javításával, karbantartásával foglalkozik. Vállaljuk hűtőkamrák, hűtőházak kivitelezését szerkezeti munkák elvégzésével is.Vállaljuk ipari üzemek, kereskedelmi egységek, vendéglátóhelyek, egyedi technológiai hűtőberendezések készenléti rendszerben történő folyamatos felügyeletét. A megrendelő telephelyén a rendszeres karbantartást elvégezzük, az esetleges hibákat feltárjuk, elhárítjuk, megelőzzük. Javaslatot teszünk az esetleges korszerűsítésre, hogy a berendezések gazdaságos és rendeltetésszerű működését biztosítsuk. Így ügyfeleinknek jelentős elektromos energiát is megtakarítunk. Vállaljuk a gépek kötelező éves szivárgásvizsgálatainak elvégzését és a szükséges hatósági tanúsítványok kiállítását. A berendezések kezelő személyzetét a szakszerű üzemeltetésre kiképezzük. Hiba esetén az állandó rendelkezésre állást vállaljuk, eseti javításokat szintidőre elvégezzük, szerződés szerint. A szintidő megállapodás tárgyát képezi.

Remélem az Ön cégét is hamarosan elégedett ügyfeleink soraiban üdvözölhetjük.

Szivárgásvizsgálat

Tisztelt hűtőberendezés Tulajdonos!

Az 517/2014/EU rendelet értelmében a legalább 5 tonna CO 2 – egyenértéknek megfelelő mennyiségű, nem hab formájában tárolt fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó berendezések kötelezettek szivárgásvizsgálatra. Ezen berendezések az alábbiak: a) helyhez kötött hűtőberendezések; b) helyhez kötött légkondicionáló berendezések; c) helyhez kötött hőszivattyúk; d) helyhez kötött tűzvédelmi berendezések; e) hűtőkamionok és – pótkocsik hűtőegységei; f) elektromos kapcsolóberendezések; g) szerves Rankine-ciklusok. De a kevesebb mint 3 kg fluortartalmú üvegházhatású gázt tartalmazó berendezés, vagy a hermetikusan zárt berendezés, amelyet ilyenként címkéztek fel, és kevesebb mint 6 kg fluortartalmú üvegházhatású gázt tartalmaz 2016. december 31-ig nem tartozik a szivárgásvizsgálatra vonatkozó követelmény hatálya alá. A kevesebb mint 10 tonna CO 2 – egyenértéknek megfelelő fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó hermetikusan zárt berendezések nem tartoznak a szivárgásvizsgálat hatálya alá, amennyiben e berendezések hermetikusan lezárt voltát címke igazolja. Nem tartozik a szivárgásvizsgálat hatálya alá az elektromos kapcsolóberendezés, amennyiben megfelel a következő feltételek valamelyikének: a) igazolt szivárgási mértéke a gyártó műszaki leírásában foglaltak szerint évente kevesebb mint 0,1 %, és ennek megfelelően címkéztek fel, nem tartoznak az e cikk szerinti szivárgásvizsgálat hatálya alá. b) egy a nyomást és sűrűséget ellenőrző eszközzel vannak felszerelve, vagy c) 6 kg-nál kevesebb fluortartalmú üvegházhatású gázt tartalmaz.

Hol érhető el a Klímagáz adatbázis a regisztráció megkezdéséhez? A Klímagáz adatbázishoz kapcsolódó, regisztrációs és egyéb kötelezettség a Hatóság www.nkvh.kormany.hu honlapján a „Klímagáz Adatbázis” fül alatt érhető el.

 

Az alábbi linken megtalálhatóak a részletek: https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/minosites_ceg.php