Klímatechnika

Cégünk 1997-es megalakulása óta egyik fő tevékenységünk a hűtő- és klíma berendezések forgalmazása, beszerelése és szervizelése. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásait – kreatív mérnöki teljesítménnyel – minőségi szolgáltatásunkkal és megbízható berendezéseinkkel maradéktalanul és természetesen hosszútávon elégítsük ki. Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk beépített készülékek folyamatos és szakszerű szervizelésére és karbantartására. Nagy hangsúlyt helyezünk a berendezések gyors és hatékony beszerelésére és szervizelésére, amire garancia szakembergárdánk felkészültsége, alkatrészraktárunk és jól felszerelt szervizautóink.

Klímaszervizünk szolgáltatásai:

  • Ingyenes helyszíni felmérés

  • Klímaberendezések forgalmazása

  • Klímakészülékek telepítése

  • Klímakészülék telepítés előkészítés

  • Klímakészülékek teljes körű karbantartása,szervizelése

Klímaforgalmazás és klímaszerelés mesterfokon

A mai modern világban az emberek szeretik magukat hasznos és kényelmes dolgokkal körülvenni. Az egyik ilyen hasznos és kényelmes dolog: a klímaberendezés, amellyel Ön még pénzt is megtakaríthat. Minden igényt kielégítő, alap és csúcstechnikájú berendezések árusítása a legjobb árakon. Személyes,helyszíni felmérés alapján és ügyfelünk igényeinek figyelembevételével segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, beszerezzük és házhoz szállítjuk. Több márkaképviselettel állunk kapcsolatban, ezáltal mondhatjuk, hogy szinte a teljes klímaválaszték rendelkezésünkre áll.

Klímaszerelés

Ön is bizonyára emlékszik azokra a nyári napokra/hetekre, amikor a hőmérő higanyszála a 40C-ot mutatott, ezért az otthona elviselhetetlenné vált. Mindenki arról álmodozik, hogy ilyenkor a kánikula napjait vízparton vagy netán tengerparton töltené. De sajnos az egy-két heti pihenést leszámítva marad a forró és izzasztó nyári hőség a munkahelyén, az otthonában. Ön is szívesebben dolgozik, vagy éppen vásárol egy kellemes, egyenletes hőmérsékletű irodában, üzletben? Miért szenvedne tovább a kialvatlanságtól, a koncentrációzavartól, amit a nagy meleg okoz? Egy kellemesen hűs szobában, egy pohár borral a kezében, miért ne élvezhetné a kedvenc sorozatát a televízióban? Ha Ön is így gondolja és ezért klímaberendezést szeretne vásárolni, vagy további helyiségek hűtését tervezi, hívja bátran szakembereinket, akik korrekt – rejtett költségektől mentes – árajánlatot készítenek Önnek.

Karbantartás, vagy szerviz ?

A ‘javítási költség’ kifejezés szinte minden háztartási gép tulajdonosban fájdalmas emlékeket ébreszt. A klíma-berendezésekkel kapcsolatban a karbantartás és szerviz kérdése még inkább fokozott jelentőséggel bír.

A készülékek rendszeres karbantartása, átvizsgálása garantálja, hogy a meghibásodás esélye, vagy működésében kiesett idő ne fordulhasson elő. A gyors és hatékony segítség, illetve a megelőzés több szempontból is életmentőnek bizonyulhat a közvetett költségek tekintetében. Hiszen a klímaberendezések tisztítási és karbantartási költsége eltörpül az esetleges javítási költség, vagy a be nem tervezett állásból adódó kiadások mellett.

A hosszú életű klímaberendezés titka a rendszeres tisztítás – karbantartás. Egy jól működő klíma szerviz alapvető feladata a megelőző karbantartás, valamint az előre tervezett javítási, felújítási munkák mellett, a nem várt meghibásodások lehető leggyorsabb kiküszöbölése is. Fontos, hogy évente legalább egyszer szakember megvizsgálja a készüléket, kitisztítsa, és elvégezze a karbantartási munkálatokat. Az egységek tisztítása azon túlmenően, hogy egészségügyi okokból (gombák, baktériumok megtelepedése miatti szagok) fontos, néha el kell végeznünk, a klímaberendezés működése szempontjából is.

Lényeges, hogy a levegő szabadon áramolhasson a két hőleadó egység lamellái között, a készülék ugyanis ezen a levegőn keresztül adja le teljesítményét.

A kültéri egységen rengeteg levegő halad keresztül. Mivel a kondenzátor (kültéri hőleadó egység) lamellái igen sűrűek, a levegőben szálló szösz és por egy igazi szőnyeget képes szőni rajta, amin a levegő később, már nem tud keresztül áramolni. A beltéri egységnél ugyanez a helyzet: itt a szűrő telítődik porral, ami idővel elzárja a levegő útját. Ilyenkor a klímagép nem tudja leadni a szükséges hőt, túlterhelt állapotban dolgozik, csak használódik, fokozottabban kopik és hiába fogyasztja az áramot. Ez idővel meghibásodáshoz vezet.

Tehát, a tisztításnak mindkét egységet (külső és belső) érintenie kell, mert a karbantartás csak így teljes.